Kaikki yli 100€ ylittävät ostokset ilmaisella toimituksella! 

Eqode by Equiline - Laatua sekä tyyliä samassa paketissa!

Italialainen ratsastusvaatebrändi Eqode by Equiline on eräs kevään raikkaimmista mallistoista, joka sopii erinomaisesti sekä tallille että vapaa-aikaan. Eqoden monipuolisesta tuotevalikoimassa saatavilla laadukkaita tuotteita sekä miehille että naisille ja kokoelmaa täydentävät tietenkin hevosille suunnitellut tyylikkäät asusteet.

Ajattoman tyylikkäästi suunniteltu mallisto sisältää esimerkiksi korkeavyötäröiset kokogripillä varustetut ratsastushousut, joiden ergonominen muotoilu ja joustava kangas mahdollistavat erinomaisen liikkumisvapauden.

Eqode korkeavyötäröiset ratsastushousut
Eqode korkeavyötäröiset ratsastushousut

Talven ja kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin oiva valinta on Eqode kevyttoppatakki, joka pitää ratsastajan lämpimänä sekä suojassa tuulelta. Lisäksi tässä takissa on erityisen kaunis tyköistuva leikkaus.

Tyylikäs tyköistuva Eqode kevyttoppatakki
Tyylikäs tyköistuva Eqode kevyttoppatakki

Ratsastajan asukokonaisuuden täydentävät hevosille suunnatut satulahuopa sekä korvahuppu, joiden klassinen tyyli sopii erinomaisesti yhteen ratsastajan vaatteiden kanssa.

Klassinen Eqode korvahuppu
Klassinen Eqode korvahuppu

Tyylikäs Eqode koulusatulahuopa
Tyylikäs Eqode koulusatulahuopa

Ajattoman tyylikkään mallistonsa ansiosta Eqode tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi ratsastajien ja seurojen tiimivaatetukseen! Näihin tuotteisiin pääset tutustumaan sekä verkkokaupassamme että myymälässämme Porvoossa – Tervetuloa!

P.S. Meiltä saat halutessasi tilattua myös käyttövalmiit brodeeratut tuotteet. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@horseline.fi.

Gift cards used in the shopping cart