Kaikki yli 100€ ylittävät ostokset ilmaisella toimituksella! 

Italialainen uutuusbrändi on tullut jäädäkseen!

"For her, him and the horse. Keep the quality, now give it a new twist".

Aivan ihana italialainen uutuusbrändi Eqode by Equiline tarjoaa klassisen tyylikkäitä tuotteita niin tallille kuin vapaa-aikaankin!

Eqode by Equiline
Eqode by Equiline - nyt meiltä

Eqode tuotteissa käytetyt tyylikkäät sekä selkeät värit tekevät näistä tuotteista ihanteellisia varsin monipuoliseen käyttöön ja ne toimivat erinomaisesti myös ratsastajan vaatekaapin kulmakivinä. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Eqode by Equiline tuotteet on tehty kestämään aikaa!

Uuden italialaisbrändin tuotteet ovat tulleet valikoimaamme jäädäkseen. Eqodde by Equiline Basic -mallisto on jatkossa jatkuvasti saatavilla oleva tuotemallisto, ja näin ollen sitä voidaan hyödyntää erinomaisesti esimerkiksi ratsastajien tiimivaatetusta suunniteltaessa.

Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita sekä miehille että naisille, ja myös kilpailijoiden tarpeet on otettu huomioon. Tuotevalikoimaa täydentävät sekä ratsastajien että hevosten omat asusteet. Herkulliset värit sekä klassisen tyylikkäät linjat tekevät näistä uutuuksista vastustamattomia!

Eqode by Equiline Basic Collection
Eqode Basic Collection

Eqode by Equiline Basic -mallisto sisältää muun muassa ratsastushousuja, erilaisia paitoja sekä huppareita, joita kaikkia saatavilla erilaisissa tyylikkäissä sävyissä. Eqode Basic -mallistoon sisältyvät myös monikäyttöiset softshell- ja kevyttoppatakit, sekä monia muita klassisen tyylikkäitä ratsastukseen & vapaa-aikaan suunniteltuja vaatekokonaisuuksia.

Eqode by Equiline
Klassisen tyylikäs Ecode Basic - mallisto

Näitä ajattoman tyylikkäitä uutuuksia pääset ihailemaan sekä Porvoon myymälässämme että verkkokaupassamme osoitteessa www.horseline.fi. Mikäli kaipaat apua, tai suunnittelet esimerkiksi ratsastusvaatekaappisi päivitystä, autamme sinua erittäin mielellämme. Ole siis kanssamme yhteydessä esimerkiksi verkkokauppamme chat-ikkunan avulla tai vastaavasti vaikkapa sähköpostitse osoitteella info@horseline.fi.

Gift cards used in the shopping cart